Stoelmassage

Stoelmassage is een ongeveer 20/30 minuten durende massage waarbij massagetechnieken gebruikt worden zoals:

  • Kneedtechnieken
  • Stretchtechnieken
  • Hand- en elleboogtechnieken
  • Toepassen van drukpunten

Het is een korte, ontspannende en activerende massage die door de kleding heen wordt gegeven, en zeer geschikt is om op de werkplek te geven.

Een stoelmassage richt zich op de rug, schouder en nek, en wordt uitgevoerd tijdens het zitten in een speciale massagestoel.

Door de belangrijkste spiergroepen te masseren kan de massage stijfheid en pijn verminderen. De massage zal helpen bij veel voorkomende klachten zoals stijve/opgetrokken schouders, spanningen in nekgebied en stijfheid rond schouderbladen.

Stoelmassage voor bedrijven:

Naast de fysieke voordelen, zal een goed uitgevoerde stoelmassage  ervoor zorgen dat een werknemer de stress van de dag weet uit te schakelen en tot rust kan komen.

Onderzoeken tonen aan dat een pauze van 20 minuten het geheugen en de concentratie al flink verbeteren. Door het werk op kantoor te vergeten, zelfs voor een korte tijd, worden mensen daadwerkelijk beter in het onthouden van feiten na hun terugkeer op de werkplek.

Stoelmassage is een kalmerende en stress verlichtende massage die geschikt is voor iedereen, of er nu klachten zijn of niet.

*De overheid vindt massage op de werkplek doelmatig. De kosten zijn geheel fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting (zelf als van medewerkers een eigen bijdrage wordt gevraagd). Non profit organisaties kunnen massage in mindering brengen op hun loonheffing. Sinds 2006 bestaat ook de mogelijkheid om ”Stoel” massages vergoed te krijgen door een groot aantal zorgverzekeraars.

*Bron: http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/loonheffingen/lb22_vormen_van_loon/lb22_vormen_van_loon-09.html

Welkom op de site van professioneel masseur Paul Politiek